Κεδίκογλου για γάλα: Όταν ενημερωθούν οι βουλευτές, θα πειστούν να το στηρίξουν

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαλάει για νέο Μνημόνιο διότι χωρίς αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης»

Τη βεβαιότητά του ότι οι αντιδράσεις και οι αντιρρή��εις των βουλευτών της κυβέρνησης για τη ρύθμιση στο γάλα θα καμφθούν όταν ενημερωθούν αναλυτικά για τις αλλαγές εξέφρασε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Είμαι βέβαιος πως μόλις έχουν όλες τις λεπτομέρειες οι βουλευτές θα πειστούν για την ορθότητα της αλλαγής» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος τόνισε ότι «δεν είναι θέμα κομματικής πειθαρχίας αλλά εθνικής συνείδησης και ευθύνης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι το πολυνομοσχέδιο θα έρθει εντός της εβδομάδας, ενώ σημείωσε πως το υπάρχον καθεστώς για το γάλα δεν ήταν καλό για την ελληνική κτηνοτροφία και για τους Έλληνες αγελαδοτρόφους.

Ο κ. Κεδίκογλου εξαπέλυσε επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι παρακαλάει να υπάρξει νέο Μνημό��ιο για να δικαιολογεί την ύπαρξη του ως κόμμα: «Είχαν πει ότι είναι λογιστικό το πλεόνασμα και τώρα λένε ότι είναι ψίχουλα και ότι υπάρχει κρυφό Μνημόνιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαλάει για το Μνημόνιο γιατί χωρίς αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης. Η Ελλάδα βγαίνει από τα Μνημόνια. Βήμα-βήμα διαψεύδουμε την καταστροφολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει καμία ρεαλιστική πρόταση και κανένα πρόγραμμα».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top