Κ.Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν αλλάζουν

Συνάντηση με το προεδρείο της ΟΛΜΕ

​«Δεν αλλάζουν οι αποφάσεις της κυβέρνησης», επανέλαβε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος ��ητσοτάκης, προς το προεδρείο της ΟΛΜΕ, κατά την σημερινή τους συνάντηση με αντικείμενο την κινητικότητα και τις απολύσεις των εκπαιδευτικών.

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει νέα προκήρυξη θέσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι σε διαθεσιμότητα τέθηκαν 1.787 εκπαιδευτικοί και προκηρύχθηκαν 1.709 θέσεις, δηλαδή εκτός μένουν 78 εκπαιδευτικοί και όσοι δεν καλύψουν τις θέσεις από τη διαδικασία κινητικότητας.

Σημειώνεται δε ότι αύριο Σάββατο 22 Μαρτίου λήγει και η 8μηνη προθεσμία της διαθεσιμότητας, ενώ νωρίτερα σήμερα παραδόθηκαν στο ΑΣΕΠ οι τελικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών, από το αρμόδιο Τριμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ προειδοποίησαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, καθώς ο υπουργός αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά τους για την προκήρυξη ακόμη 212 θέσεων για καθηγητές που υπολείπονται και το μόνο που τους υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης είναι μία μικρή παράταση της διαθεσιμότητας, προκειμένου να εκκαθαριστούν ορθά οι πίνακες του ΑΣΕΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top