Χύνουν την καρδάρα: Aντάρτικο σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το γάλα!

Προειδοποιήσεις σε κυβέρνηση να μη φέρει το θέμα σε ένα νομοσχέδιο

Να χύσει την καρδάρα με το γάλο κινδυνεύει η κυβέρνηση μετά τα χαμόγελα για τη συμφωνία με την τρόικα.

Ο λόγος είναι η ρύθμιση για το γάλα, η οποία έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις με τα πρώτα «αντάρτικα» να έχουν εκδηλωθεί τόσο από πλευράς ΠΑΣΟΚ όσο και από πλευράς ΝΔ.

Ήδη, ο βουλευτής Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του για τη συμφωνία στο σκέλος της επιμήκυνσης της διάθεσης του παστεριωμένου γάλακτος, ενώ και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής ξεκαθάρισε πως δεν θα ψηφίσει τη ρύθμιση τονίζοντας πως θεωρεί «αδιανόητο να λέγεται ότι η τιμή του γάλακτος για τον καταναλωτή, στο ράφι, ρυθμίζεται στην παραγωγή, από την πλευρά του παραγωγού».

Την αντίθεσή του εξέφρασε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση κατηγορώντας την κυβέρνηση για «εικονική διαπραγμάτευση» με την τρόικα στο θέμα του γάλακτος και κάνει λόγο για «προαποφασισμένο» αποτέλεσμα. Μάλιστα, προειδοποιεί την κυβέρνηση να μη κάνει το «μέγα πολιτικό και κοινοβουλευτικό ολίσθημα» και να φέρει το θέμα σε νομοσχέδιο με ένα άρθρο.

Σήμερα, ήρθε η σειρά του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Βλάχου, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για λάθος διάταξη και άφησε εμμέσως αλλά πολύ σαφώς να εννοηθεί ότι θα την καταψηφίσει.

«Έχω υπηρετήσει στο παρελθόν υφυπουργός Ανάπτυξης και έχω χειριστεί αυτά τα θέματα. Είχα πει τις απόψεις μου στον κ. Χατζηδάκη. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, θα περιμένω την ενημέρωση και θα σταθμίσω τη θέση μου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Το “2 ημερών” είναι λάθος. Δεν έχει νόημα. Η επεξεργασία είναι ίδια με το “5 ημερών”. Αν ισχύει αυτή η πρόταση είναι λάθος. Διαφωνώ» πρόσθεσε ο ίδιος.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top