Άμεση σύγκληση της Επιτροπής πόθεν έσχες ζητεί ο Δ. Παπαδημούλης

Με αφορμή την τροπολογία που αφορά τον αναδρομικό έλεγχο πολιτικών

Την άμεση σύγκληση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για το «Πόθεν Έσχες», ζητά με επιστολή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την εκπρόθεσμη κατάθεση τροπολογίας από πλευράς κυβέρνησης σχετικά με τον αναδρομικό έλεγχο των δηλώσεων του "Πόθεν Έσχες" των βουλευτών από το 1974 έως και το 2012.

Στην επιστολή του, προς τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής Γ. Καλαντζή, ο κ.Παπαδημούλης κατηγορεί την κυβέρνηση για "μεθόδευση" και κάνει λόγο για "κατακραυγή" που προκάλεσε η τροπολογία καθώς «δίνεται νέα παράταση στον αναδρομικό έλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες ετών 1974 έως και 2012 των εν ζωή ευρισκόμενων πολιτικών που διετέλεσαν ή διατελούν, από το έτος 1974 έως και το 2012, Πρωθυπουργοί, Αρχηγοί πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό Κοινοβούλιο, Υπουργοί, Αναπληρωτές Υπουργοί και Υφυπουργοί Κυβερνήσεων, καθώς και των συζύγων και των ανηλίκων τέκνων τους».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top