Γεωργιάδης: Ήταν του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που μου επιτέθηκαν

Ο υπουργός Υγείας μιλάει για την ένταση στο Imperial College

Γεωργιάδης: Ήταν του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που μου επιτέθηκαν
Για την ένταση που δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του στο Imperial College μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1.

«Μπαίνοντας μέσα είχαν μαζευτεί καμιά 30-40 Έλληνες φοιτητές του Imperial και άλλων πανεπιστημίων και άρχισαν να φωνάζουν, να βρίζουν κλπ. Ήταν Έλληνες, αυτά είναι εξαγώγιμα είδη της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό πολιτισμό» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «ήταν αριστεροί, του ΣΥΡΙΖΑ κλπ, το λένε και στο βίντεο» και πρόσθεσε: «Θέλανε να μη μιλήσω για το Μνημόνιο, λέγανε να σταματήσει ο φασισμός της ΕΕ. Αυτά που ακούτε και στα ελληνικά πανεπιστήμια. Η διαφορά είναι ότι στο ελληνικό πανεπιστήμιο θα με καίγανε, θα μου πετάγανε μολότοφ. Στο Λονδίνο είναι η αστυνομία απέξω».

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στην εικόνα που τον δείχνει σε ευθεία αντιπαράθεση με έναν φοιτητή, με τον οποίο έχει έρθει τετ-α-τετ: «Με είχε διακόψει και φώναζε ότι κόβουμε χρήματα για να πληρώνουμε τους δανειστές μας. Στη φωτογραφία που βλέπετε του δίνω το μικρόφωνο να πει πόσα λεφτά δίνουμε στους δανειστές μας. Δεν ήξερε να πει».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην τρόικα τονίζοντας ότι «η διαπραγμάτευση συνεχίζεται», πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις αλλά διαφορετικές απόψεις και υπογράμμισε ότι το υπουργέιο Υγεία έχει καταθέσει εκ νέου τις προτάσεις του στην τρόικα, σημειώνοντας ότι η συμφωνία θα γίνει σε ένα πακέτο και θα κλείσει ολόκληρη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top