ΣΥΡΙΖΑ: «μνημείο ασάφειας η ανακοίνωση για τα υποβρύχια»

Πώς σχολιάζει την παραχώρησή τους στο Πολεμικό Ναυτικό

​«Μνημείο ασάφειας και αοριστίας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση του υπουργού Άμυνας για την επίτευξη συμφωνίας με τα ΕΝΑΕ για τα υποβρύχια.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι η ανακοίνωση για την υπόθεση των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού θα μπορούσε «να αποδειχθεί ένα έστω αργοπορημένο θετικό βήμα, εφόσον φυσικά εξασφαλίζει την χωρίς πρόσθετο κόστος ολοκλήρωση των εργασιών και την σε δεσμευτικά ορισμένο χρόνο παράδοση των υποβρυχίων και κυρίως τη βιώσιμη λειτουργία και ανασυγκρότηση συνολικά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά με πλήρεις δραστηριότητες και με την πλήρη εξασφάλιση των θέσεων εργασίας».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει σειρά ερωτημάτων προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και καταλήγει: «η επιδίωξη μιας λύσης όχι αποσπασματικής αλλά συνολικής για τη λειτουργία, προς όφελος του δημοσίου, των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά είναι απόλυτα αναγκαία αλλά δεν απαλλάσσει κανέναν από τις ευθύνες του».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top