Καμίνη -Σπηλιωτόπουλο για τον β' γύρο δείχνει γκάλοπ για την Αθήνα

Διαβάστε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης από την MRB

​To δίδυμο Καμίνη – Σπηλιωτόπουλου φαίνεται να παγιώνεται ως φαβορί για το δεύτερο γύρο στον δήμο της Αθήνας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, δύο μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην έρευνα που έκανε η εταιρεία MRB για λογαριασμό της εφημερίδας «Real News», οι ψηφοφόροι του δήμου Αθηναίων φέρνουν πρώτο το σημερινό δήμαρχο Γιώργο Καμίνη και αντίπαλό του στο δεύτερο γύρο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ενώ τα ποσοστά τους, όπως και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και Ηλία Κασιδιάρη που ακολουθούν, είναι ανεβασμένα σε σύγκριση με ένα μήνα πριν, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους υποψήφιους που βρίσκονται σε πτώση.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Καμίνης λαμβάνει 21,9% από 20% στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος 14,9% από 13,4%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης 13,6% από 9,6% και ο Ηλίας Κασιδιάρης 11,8% από 11%.

Οι υποψήφιοι που ακολουθούν σημειώνουν πτώση στα ποσοστά τους, σε σύγκριση πάντα με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας: ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκεντρώνει 8,4% από 12,4%, ο Βασίλης Καπερνάρος 4,7% από 6,4%, ο Νίκος Σοφιανός 4,6% από 6,2% και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος 1,9% από 1,7%.

Αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος του 14,6% των δημοτών, ενώ το 2,6% δηλώνει πως θα ψηφίσει «άλλον υποψήφιο».

Οι «μάχες» στον β’ γύρο

Όσον αφορά στα ευρήματα της δημοσκόπησης για το δεύτερο γύρο, ο Γιώργος Καμίνης κερδίζει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός του, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος νικάει όλους τους άλλους εκτός του κ. Καμίνη, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επικρατεί των κυρίων Κασιδιάρη και Κακλαμάνη, χάνει όμως από τους κυρίους Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο.

Παράλληλα, ο Ηλίας Κασιδιάρης βγαίνει χαμένος όποιον κι αν έχει αντίπαλο, ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης κερδίζει μόνο τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής και ηττάται από όλους τους άλλους.

Τέλος, στην πρόβλεψη για το νικητή των εκλογών, οι δημότες θεωρούν επικρατέστερους κατά σειρά τους κυρίους Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top