Μπακογιάννης για το βιβλίο του Κουφοντίνα: Δεν θέλω να ξαναπάω σε άλλη κηδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δάκρυσε και η αδερφή του Αλεξία

Μπακογιάννης για το βιβλίο του Κουφοντίνα: Δεν θέλω να ξαναπάω σε άλλη κηδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το μοναδικό βιβλιοπωλείο που δεν θα πουλήσει το βιβλίο του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης μαζί με την αδερφή του Αλέξια και πλήθος βουλευτών και καθηγητών συναντήθηκαν προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις και λύσεις στο θέμα της ελευθερίας του λόγου με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του τρομοκράτη.

Ο κ.Μπακογιάννης, εμφανώς φορτισμένος, αναφέρθηκε στις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του, όταν ο πατέρας του Παύλος δέχτηκε το θανάσιμο χτύπημα της 17Νοέμβρη.

«Ήρθα να μιλήσω για την ζωή, αισθάνομαι όμως και μια μεγάλη ευθύνη. Αισθάνομαι μια ευθύνη γιατί δεν θέλω να ξαναπάω σε άλλη κηδεία, γιατί δεν θέλω να χαθεί άλλη ζωή» είπε ο κ.Μπακογιάννης, αφήνοντας αιχμές για τον οίκο Λιβάνη που αποφάσισε να εκδώσει το βιβλίο του Κουφοντίνα.

«Στο τέλος της ημέρας, η ευθύνη είναι που μας ορίζει. Καμία νιφάδα δεν αισθάνεται υπεύθυνη για την χιονοστιβάδα, όμως όταν η χιονοστιβάδα έρθει .....θα μας πλακώσει όλους» είπε ο κ.Μπακογιάννης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αδερφή του Αλεξία, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της.

ΒΙΝΤΕΟ STAR ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top