“Κολλημένη” με την Περιφέρεια η Δούρου: «Θα παραμείνω ακόμη και αν χάσω»

Αιχμές για το Ποτάμι και την ΕΛΙΑ

“Κολλημένη” με την Περιφέρεια η Δούρου: «Θα παραμείνω ακόμη και αν χάσω»

​Αποφασισμένη να παλέψει για την αυτοδιοίκηση εμφανίστηκε η υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία ξεκαθάρισε πως ακόμη κι αν χάσει στην εκλογική αναμέτρηση θα παραμείνει και ως περιφερειακή σύμβουλος .

Παράλληλα, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε βολές κατά του νυν περιφερειάρχη Γ. Σγουρού, λέγοντας ότι το πλεόνασμα που επαίρεται ότι έχει, είναι πλεόνασμα απραξίας. «Μας λέει ότι έχει "παρκάρει" τους πόρους της Περιφέρειας και εμείς πρέπει να χειροκροτήσουμε;» αναρωτήθηκε.

Σε ερώτηση για «Το Ποτάμι», η κ.Δούρου είπε ότι μια προσπάθεια λίγων 24ώρων δεν μπορεί να συγκρίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα κίνημα με αγώνες πολλών ετών. Σημείωσε, πάντως, ότι είναι ενδεικτικό ποιος αντέδρασε πρώτος όταν ανακοινώθηκε Το Ποτάμι -παραπέμποντας στην Ελιά.

Αναφερόμενη στην Ελιά, η Ρένα Δούρου αναρωτήθηκε: «Γιατί αλλάζουν όνομα; Οι ίδιοι άνθρωποι είναι, σαν να παίζουν τις μουσικές καρέκλες. Ντρέπονται για την ιστορία τους; Τιμούν την πορεία τους κι αυτό που υπηρέτησαν;»

Επιπλέον, σχολίασε ότι ακόμη και στο όνομα δεν υπάρχει πρωτοτυπία, καθώς η «Ελιά» παραπέμπει στον ιστορικό ιταλικό πολιτικό σχηματισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top