Φουντώνει η μάχη για τον Δήμο Αθηναίων

Αντιπαράθεση λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών

Φουντώνει η μάχη για τον Δήμο Αθηναίων

Φουντώνει η μάχη για το δήμο Αθηναίων λίγο πριν την τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον νυν δήμαρχο να υπερασπίζεται το έργο του και τους συνυποψηφίους του να έχουν καθημερινή προεκλογική δραστηριότητα.

Το έργο του στην πρώτη του θητεία στο δημαρχιακό μέγαρο προτάσσει ο Γιώργος Καμίνης ζητώντας από τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να τον επανεκλέξουν δήμαρχο της πόλης. "Έγινε έργο νοικοκυρέματος. Ρίξαμε τα θεμέλια για την Αθήνα του 2020" υποστήριξε ο νυν δήμαρχος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος επισκέφτηκε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και εκτίμησε ότι μπορεί ήδη να είχε το προβάδισμα αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη. «Αν αισθανόμουν δημοσκοπικά ότι βρίσκομαι πολύ πίσω από τον κ. Κακλαμάνη προφανώς εγώ θα είχα παραιτηθεί για να βοηθήσω την ενότητα της παράταξης, για να βοηθήσω το άθροισμα των δυνάμεων"

Την απόλυτη αντίθεσή του στην πώληση των προσφυγικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας εξέφρασε από την πλευρά του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top