«Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Κ» - Κακλαμάνης και Κασιδιάρης στο στόχαστρο του Καμίνη

"Μπορώ να είμαι ανεξάρτητος. Αυτό είναι το πλεονέκτημα μου"

«Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Κ» - Κακλαμάνης και Κασιδιάρης στο στόχαστρο του Καμίνη

Για την υποψηφιότητα, τα σχέδια και τους αντιπάλους του μίλησε στην εκπομπή του STAR και την εκπομπή Live U, ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας Γ.Καμίνης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος απόδειξε ότι μπορεί να είναι ανεξάρτητος.

«Δεν υπάρχει κομματική ταυτότητα εδώ. Όποιος από τους υποψηφίους πάει να κομματοποιήσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα κάνει τεράστιο λάθος. Το θέμα δεν είναι ποιο κόμμα θα διοικήσει την Αθήνα» είπε ο κ.Καμίνης και έκανε έναν απολογισμό της θητείας του.

«Έχουμε ρίξει τα θεμέλια για την Αθήνα του 2020. Φέραμε Ευρωπαϊκούς πόρους στην πόλη, μαζέψαμε τα οικονομικά του δήμου, κάνουμε ένα μεγάλο κοινωνικό έργο» υποστήριξε ο κ.Καμίνης, αφήνοντας αιχμές για τον πρώην δήμαρχο της Αθήνας και αντίπαλο του Νικήτα Κακλαμάνη.

«Το έργο του κ.Κακλαμάνη δεν ξέρω ποιο είναι…. Έκανε κάποια πάρκα με λεφτά και των φορολογουμένων» είπε με νόημα ο κ.Καμίνης, υποστηρίζοντας πως το δικό του πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων είναι «η σοβαρότητα και η απουσία εξάρτησης από τα κόμματα».

«Η προχειρότητα μας χαντάκωσε… Θα κριθούμε όλοι για αυτά που προσφέραμε» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, ο κ.Καμίνης υποστήριξε πως ήταν ο πρώτος που αντιστάθηκε εμπράκτως στο ακροδεξιό κόμμα.

«Την Χρυσή Αυγή την εξέθρεψε μεταξύ άλλων ο παλαιοκομματισμός, η διαφθορά και η ατιμωρησία των πολιτικών μαζί με άλλα προβλήματα της Αθήνας»είπε ο κ.Καμίνης , προειδοποιώντας πως ο ίδιος δεν φοβάται την Χρυσή Αυγή.

«Δεν πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή θα μπει στον δεύτερο γύρο» τόνισε ο κ.Καμίνης και δεσμεύτηκε πως θα ψηφίσει οποιονδήποτε άλλον βρεθεί απέναντι στον Κασιδιάρη, καλώντας τους άλλους υποψήφιους να μην ψαρεύουν σε θολά νερά .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top