Στην τουαλέτα οδήγησε το πρωινό - Άδωνις: Έχει χαρτί υγείας στο σπίτι του ο Τσίπρας; ΒΙΝΤΕΟ

Η κρίση, η Αργεντινή και τα …κ@λ@χαρτα!

Στην τουαλέτα οδήγησε το πρωινό - Άδωνις: Έχει χαρτί υγείας στο σπίτι του ο Τσίπρας; ΒΙΝΤΕΟ

​Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη, ο υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τα όσα έλεγε παλιότερα ο κ.Τσίπρας περί… Αργεντινής.

«Μας έλεγαν να γίνουμε Αργεντινή, ο κ. Τσίπρας τη λέξη Αργεντινή σπίτι του την έχει απαγορεύσει, δεν τη λέει πια», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε, φωνάζοντας: «Μετά μας είπαν να γίνουμε Βενεζουέλα και ξέρετε τι έβλεπα χθες στο BBC; Έβλεπα που σκοτώνονται στην Βενεζουέλα για ένα κ#λ@χαρτο. Έπαιζαν ξύλο για το ποιος θα πάρει το χαρτί υγείας .Αυτό ήθελε να μας κάνει ο Τσίπρας. Από αυτό γλιτώσαμε».

«Πήγαινε η κυρία Δούρου, η υποψήφια Περιφερειάρχης και μας έλεγε πόσο της αρέσει η Βενεζουέλα και τώρα σκοτώνονται για ένα κ@λ#χαρτο. Να ξέρει ο κόσμος ότι σωθήκαμε. Μην γκρινιάζουμε μόνο» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης σε έντονο ύφος.

Μάλιστα, ο ��πουργός Υγείας συνέχισε λέγοντας..... στον κ.Παπαδάκη «ρωτήστε τον κ.Τσίπρα όταν τον δείτε έχει χαρτί υγείας στο σπίτι του, γιατί αν είχαμε γίνει Βενεζουέλα δεν θα είχε. Αυτό να τον ρωτήσετε».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top