Οι δανειολήπτες παίρνουν το αίμα τους πίσω: Φτιάχνουν τις δικές τους εισπρακτικές

Με "όπλο" δικαστικές αποφάσεις διεκδικούν χιλιάδες ευρώ!

Οι δανειολήπτες παίρνουν το αίμα τους πίσω: Φτιάχνουν τις δικές τους εισπρακτικές

Μια ιδιότυπη εισπρακτική εταιρία δημιούργησαν οι δανειολήπτες, με σκοπό να απαιτούν από τις τράπεζες για λογαριασμό των μελών τους, την οφειλή ενός παράνομου όρου όπως ισχυρίζονται που υπάρχει στην σύμβαση των δανείων που έχουν συνάψει με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Μιλώντας στο STAR, η υπεύθυνη δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος Δ.Γαρδάκου, είπε πως «οι τράπεζες έχουν «καταχραστεί» μεγάλα ποσά από τους δανειολήπτες με παράνομους τόκους που έχουν μπει, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τους χρεώνουν επιτόκια 360 ημερών αντί για 365 ημερών όπως προκύπτουν από τις διατάξεις του νόμου».

Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τους δανειολήπτες, ότι σε βάθος χρόνου, η τράπεζα χρωστά ένα ποσό που ξεπερνά και τις 20.000 ευρώ, ανάλογα με το δάνειο που έχει πάρει κάποιος και τους τόκους με τους οποίους επιβαρύνεται.

Μέχρι τώρα πάνω από 100 δανειολήπτες έχουν απευθυνθεί στη νεοσύστατη... εισπρακτική εταιρία των δανειοληπτών!

Πάντως για νομική προστασία, αυτός ο οποίος θεωρεί ότι βλάπτεται από την συμπεριφορά των εισπρακτικών εταιρειών ή ακόμη και των ίδιων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, χρειάζεται δικαστική απόφαση και όχι τη�� στήριξη ενός φορέα όπως είναι ο σύλλογος δανειοληπτών, για τον οποίο υπάρχει και ετήσια συνδρομή για να γίνει κάποιος μέλος.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top