ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μέσα στις στάχτες λίγο μετά την έκρηξη στο γραφείο του

Ο δικηγόρος περιγράφει καρέ-καρέ όλα όσα έζησε-Καταδικάζει την επίθεση η ΝΔ

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μέσα στις στάχτες λίγο μετά την έκρηξη στο γραφείο του

Το ενδεχόμενο να είχαν σκοτωθεί άνθρωποι από την έκρηξη στο δικηγορικό του γραφείο επισήμανε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

failos1.jpg

«Άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί. Ήταν δυο τρίλιτρες μπουκάλες, δεν ήταν γκαζάκια, έσκασε μόνο η μια αν είχαν εκραγεί και οι δυο δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί» είπε χαρακτηριστικά ο πολιτευτής της ΝΔ και δικηγόρος, επισημαίνοντας στον ΣΚΑΙ πως ο ίδιος ήταν μέσα στο γραφείο του την ώρα της έκρηξης περίπου στη 1.30 το πρωί.

«Ήμουν μέσα στο γραφείο την ώρα της επίθεσης στη 1.30 άκουσα θορύβους στην πόρτα, ευτυχώς ήταν θωρακισμένη... από το ωστικό κύμα έσπασαν τζαμαρίες ξηλώθηκαν πόρτες όλων των διαμερισμάτων εκτός ενός. Επίσης από θωρακισμένη πόρτα, πέρασε φλόγα και πήραν φωτιά χαρτιά και πρόλαβα να τα σβήσω» τόνισε.

Ο κ. Κρανιδιώτης εξαπέλυσε επίθεση κατά των δραστών αλλά και όσων τον έχουν στοχοποιήσει πολιτικά χωρίς να τους ονοματίσει.

failos2.jpg

«Κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν επανάσταση και όσοι μένουν στα διαμερίσματα θα υποστούν δαπάνη. Έχουν πολιτική ευθύνη όσοι με στοχοποιούσαν, επειδή ήμουν αλληλέγγυος στον κουρδικό λαό και με έλεγαν φασίστα, κάποιοι αλητήριοι που παριστάνουν τους προοδευτικούς όπως ο Μαζιώτης. Αλλά ο Μαζιώτης τουλάχιστον δεν παριστάνει τον αστό δημοκράτη» ανέφερε.

Εν τω μεταξύ, με δήλωση-άρθρο στο antinews.gr, o κ.Κρανιδιώτης είπε για την επίθεση «Αδέρφια, περίπου στις 1:30 το πρωί, το ανύπαρκτο άκρο έβαλε μια υπαρκτότατη βόμβα, γκαζάκια απ' ότι φαίνεται, στο δικηγορικό μου γραφείο στην Πλάκα».

Παράλληλα, ο δικηγόρος αφού περιέγραψε καρέ καρέ όλα όσα έγιναν, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά:«Ξεχάστε εμένα, που είμαι «κακός», «φασίστας» κλπ, άλλωστε ως τέτοιο δεν με περιέγραφαν σε κάθε ευκαιρία στοχοποιώντας με πολιτικά ορισμένοι εκατομμυριούχοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι αποτυχόντες συνοικιακοί Λένιν των καναλιών, περιθωριακά έντυπα και διάφοροι εν γένει φωταδιστές «προοδευτικοί»; Αλλά γι' αυτούς θα τα πούμε εν ηρεμία»

failos3.jpg

Καταδίκασε την επίθεση η ΝΔ

Την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του κ. Κρανιδιώτη καταδικάζει η Συγγρού. Σε ανακοίνωση της ΝΔ, τονίζεται ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Όσοι επιδιώκουν, με πράξεις βίας, να τρομοκρατήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν εικόνες ανασφάλειας, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν».

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top