Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για να κρατήσει τρόικα και Μνημόνιο

«Εύκολη λύση η μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σε μαύρο πρόβατο για τα πάντα»

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για να κρατήσει τρόικα και Μνημόνιο
Για υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αγωνίζεται για να κρατήσει την Ελλάδα το Μνημόνιο και την τρόικα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει βέλη κατά της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για ανέξοδο διχασμό: «Φαινόμαστε περίεργοι στα μάτια των δανειστών με αυτόν τον εσωτερικό διχασμό, ο οποίος φαίνεται ανιστόρητος, επιπόλαιος και αδιέξοδος».
Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθαρίζει ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί νέο δάνειο ενώ καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι χωρίς την παρουσία της τρόικας θα επανέλθουν οι παθογένειες του συστήματος: «Αυτό πια είναι το σύνδρομο του θυρωρού της νύκτας, ότι ερωτεύομαι τον βασανιστή μου, τον επιτηρητή μου. Μπορούμε να το κάνουμε, αρκούν οι γενικοί μηχανισμοί επιτήρησης».
Ο ίδιος, χαρακτηρίζει ως εύκολη λύση για «όσους κρύβονται επικοινωνιακά και πολιτικά» τη στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και τη μετατροπή του «σε μαύρο πρόβατο ή σε αμνόν αίροντα τας αμαρτίας του κόσμου», ενώ επισημαίνει ότι οι εκλογές του Μαΐου δεν έχουν τον χαρακτήρα των βουλευτικών και είναι θεσμικά δευτερεύουσες.
Τέλος, αναφερόμενος στην Κεντροαριστερά, ο κ. Βενιζέλος σημειώνει χαρακτηριστικά πως «αν δεν σταθεί ο χώρος αυτός, δεν στέκεται η χώρα» και καλεί τους πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον του χώρου αυτού να το δείξουν έμπρακτα μέσω της ψήφου στις ευρωεκλογές.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top