Άδωνις: Ποτέ δεν είπα πως ο Καρκίνος δεν είναι επείγουσα ασθένεια

Ο υπουργός Υγείας διαψεύδει το δημοσίευμα της Washington Post

Άδωνις: Ποτέ δεν είπα πως ο Καρκίνος δεν είναι επείγουσα ασθένεια

Σάλος προκλήθηκε στα social media όταν έσκασε η είδηση πως ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε σε συνέντευξη του στην Αμερικανική εφημερίδα Washington Post πως ο "Καρκίνος δεν θεωρείται επείγουσα ασθένεια, παρά μόνο στο τελικό της στάδιο."

Με τηλεφωνική παρέμβαση του στο STAR και στην εκπομπή Live U, ο κ.Γεωργιάδης διέψευσε το δημοσίευμα της Washington Post που τον εμφάνιζε να λέει ότι ο καρκίνος δεν χρήζει επείγουσας θεραπείας.

«Είπα τι ίσχυε και τι ισχύει σήμερα στο σύστημα υγείας που έχουμε στην Ελλάδα. Σύστημα που λέει ότι και αν έχεις, έλα να σε καλύψω δωρεάν δεν υπάρχει πουθενά» πρόσθεσε ο υπουργό��, αναφερόμενος στην συνέντευξη που έδωσε στην Αμερικανική εφημερίδα.

Στην προσπάθεια του να καθησυχάσει τους ασθενείς, ο υπουργός διαβεβαίωσε πως «με το νέο νομοσχέδιο ο ανασφάλιστος θα μπορεί να εξυπηρετηθεί στα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ».

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας δεν έκρυψε την ενόχληση του με όλα όσα πολλές φορές γράφονται για τον ίδιο και την οικογένεια του στο διαδίκτυο. «Γίνομαι αποδέκτης χυδαίων επιθέσεων στο διαδίκτυο» πρόσθεσε ο υπουργός.

ΒΙΝΤΕΟ STAR ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top