ΣΥΡΙΖΑ: Υδρογον-άνθρακες ο θησαυρός!

«Μικροπολιτικός λαϊκισμός οι δηλώσεις Σαμαρά»

ΣΥΡΙΖΑ: Υδρογον-άνθρακες ο θησαυρός!

Για «έντονο μικροπολιτικό και αποπροσανατολιστικό λαϊκισμό», κάνει λόγο το τμήμα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό, με επίκεντρο τη χθεσινή δήλωση του κ. Σαμαρά για έσοδα 150 δισ. από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

«Η μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, εγκλωβισμένη στις αρπάγες του μνημονίου και παγιδευμένη στις άφρονες πολιτικές επιλογές της, προσπαθεί να στήσει ξανά νέο αδιέξοδο "success story"» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει:

«Δυστυχώς, για τον κ. πρωθυπουργό, τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις-εκτιμήσεις είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2012 σε τοπική εφημερίδα της εκλογικής του περιφέρειας ο τότε γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ι. Μανιάτης, πολύ μάλιστα πριν αρχίσουν οι όποιες έρευνες στο Ιόνιο και Νότια της Κρήτης. Η δήλωση αυτή, που επαναλαμβάνεται και σήμερα, δείχνει τη "σοβαρότητα", την "αξιοπιστία" και τον έντονο μικροπολιτικό και αποπροσανατολιστικό λαϊκισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται και χρησιμοποιείται το ζήτημα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top