Τον Τρ. Μηταφίδη στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιο δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη

Είναι ο επικεφαλής σήμερα της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη»

Τον επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτ�� Πόλη», στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως αποφασίσθηκε ομόφωνα στην ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής παράταξης.

Ο κ. Μηταφίδης ζήτησε να υπάρξει μια πανστρατιά μέχρι τις εκλογές του Μαΐου, «ώστε να γίνει πράξη η ανατροπή στον Δήμο», ενώ επέκρινε ως «πολιτικά αφερέγγυο» τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο χαρακτήρισε «υποταγμένο στις μνημονιακές επιταγές».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» ανέφερε ακόμη ότι «παραμένουμε επαναστάτες, θα τους κάνουμε τον βίο αβίωτο», ενώ χαρακτήρισε «εγκληματική» την πολιτική της κυβέρνησης.

Στελέχη της ίδιας παράταξης άσκησαν κριτική κ��ι στον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, για τη στάση του ως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και πρότειναν να υπάρξουν διαβουλεύσεις με τους Οικολόγους Πράσινους, για την κοινή κάθοδο στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top