Θεοδωράκης: Γιατί επέλεξα την ονομασία «Ποτάμι»

Κεντρώος και με ευρωπαϊκό πρόσημο ο πολιτικός σχηματισμός

Θεοδωράκης: Γιατί επέλεξα την ονομασία «Ποτάμι»
«Η πρώτη ερώτηση που του κάναμε όλοι οι συνεργάτες του στο protagon.gr, ��ταν “γιατί ποτάμι”;» τονίζει η κοινοβουλευτική συντάκτρια του STAR Κατερίνα Γκίκα αναφερόμενη στην απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία και να ασχοληθεί με την πολιτική, αρχής γενομένης από τις ευρωεκλογές.

«”Θέλαμε ένα όνομα που να σηματοδοτεί την ορμή και τη δυναμική” απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης» αποκαλύπτει η ίδια, εξηγώντας ότι ήταν μια απόφαση που ο γνωστός δημοσιογράφος σκεπτόταν πολύ καιρό και είχε συζητήσει με τους ανθρώπους του.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έστειλε χθες στο βράδυ mail σε όλους τους συνεργάτες του να παραβρεθούν στο γραφείο του για έκτακτη σύσκεψη. Εκεί τους ανέφερε ότι «υπάρχουν λύσεις και δεξιές και αριστερές, το θέμα είναι η Ελλάδα να βγει από αυτόν τον δρόμο όπου τρακάρει συνεχώς».

Ο πολιτικός σχηματισμός πιθανότατα θα κινείται στον κεντρώο χώρο, θα έχει ευρωπαϊκό και προοδευτικό πρόσημο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρχουν πρόσωπα από την πολιτική, ενώ πιθανόν να συμμετέχουν και άλλοι δημοσιογράφοι.

Το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές θα κλείσει εντός του επιτρεπόμενου ορίου, ενώ την Τρίτη ο κ. Θεοδωράκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το «Ποτάμι». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top