Σακελλαρίδης στον Καμίνη: Δήμαρχε ψυχραιμία !!!!

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο εν όψει εκλογών

Σακελλαρίδης στον Καμίνη: Δήμαρχε ψυχραιμία !!!!

​Την αντίδραση του υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδη προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη στον ΣΚΑΙ, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν με ενδιαφέρει να κάνω το δήμο Κούγκι ενός μνημονιακού η αντιμνημονιακού αγώνα με κλείσιμο του δήμου, ας βρουν πράγματα πιο ευφάνταστα για να διαμαρτυρηθούν όχι να κλείνουμε δημοτικές υπηρεσίες για να κάνουμε αντικυβερνητική πολιτική».

Μετά από αυτά, με δήλωση του, ο κ. Σακελλαρίδης συνιστά ψυχραιμία στον νυν Δήμαρχο, τονίζοντας πως «οι πολίτες θα ψηφίσουν για έναν Δήμο που θα λειτουργεί στο πλευρό τους, και με πρωταρχικό κριτήριο τις πραγματικές τους ανάγκες μακριά από την λογική της αδράνειας στην οποία τους έχει καταδικάσει η απερχόμενη δημοτική αρχή».

«Ο κ. Καμίνης μίλησε για "αντιμνημονιακό Κούγκι", απειλώντας εμμέσως τους πολίτες ότι σε περίπτ��ση που ψηφίσουν με κριτήριο το Μνημόνιο ο Δήμος θα τιναχτεί στον αέρα. Θα του συνιστούσαμε ψυχραιμία.Είτε αρέσει στον κ. Καμίνη και τον πολιτικό χώρο που τον υποστηρίζει, είτε όχι, οι πολίτες θα ψηφίσουν για έναν Δήμο που θα λειτουργεί στο πλευρό τους, και με πρωταρχικό κριτήριο τις πραγματικές τους ανάγκες, μακριά από την λογική της αδράνειας στην οποία τους έχει καταδικάσει η απερχόμενη δημοτική αρχή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Σακελλαρίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top