Καυγάς Νεράντζη-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή με... σεξουαλικά υπονοούμενα!!!

Στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής

​Σαν τον σκύλο με την γάτα "φαγώνονται" ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Αναστάσιος Νεράτζης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή τη φορά η κόντρα τους διεξήχθη στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, όταν ο πρόεδρος της επιτροπής Κ.Βιρβιδάκης, που είχε νωρίτερα συγκρουστεί με την κ.Κωνσταντοπουλου για τα διαδικαστικά, ζήτησε από τον κ.Νεράτζη να τον αντικαταστήσει.

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ.Νεράτζης ζητούσε επιμόνως από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «να ολοκληρώσει». Η κ.Κωνσταντοπούλου αντέδρασε, καταγγέλλοντας σεξιστικά υπονοούμενα εναντίον της.

Οι διάλογοι είχαν ως εξής:

Κυριάκος Βιρβιδάκης: (πρόεδρος Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης): Παρακαλώ δεν έχετε το λόγο...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Ούτε εσείς τον έχετε...

Κυριάκος Βιρβιδάκης: Καινούργιο είναι αυτό;

Η λογομαχία Κωνσταντοπούλου – Νεράτζη

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν έχετε κανένα θεσμικό ρόλο για να ανεβείτε στην έδρα. Οφείλατε να αρνηθείτε. Ανεβήκατε για να δημιουργήσετε πρόβλημα. Η ευθιξία είναι άγνωστη λέξη για εσάς όπως και η αρετή...

Αναστάσιος Νεράτζης: Την σοβαρότητα την εμπνέετε εσείς...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα πρέπει να παρέμβει αυτοκλήτως για την περίπτωση σας ο πρόεδρος της Βουλής γιατί παραβιάζετε κατ' επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση την δεοντολογία...

Αναστάσιος Νεράτζης: θα σας διακόψω οριστικώς σε ένα λεπτό..

Αναστάσιος Νεράτζης: Αφήστε μην παρεμβαίνετε για να ολοκληρώσει. Ολοκληρώστε παρακαλώ...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν θα διολισθήσω εγώ σε αυτό το επίπεδο... Ευτελίζετε την διαδικασία ...τραγικό μου φαίνεται...

Αναστάσιος Νεράτζης: ��ροχωρήστε...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να μην μου απευθύνεστε...

Αναστάσιος Νεράτζης: Αργείτε πολύ στην ολοκλήρωση σας. Αν σας αφήσω μέχρι το πρωί θα μιλάτε...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να διαβιβαστούν τα πρακτικά στον πρόεδρο της Βουλής...

Αναστάσιος Νεράτζης: Τελειώνετε...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αυτή η συμπεριφορά αντανακλά όλη την κυβέρνηση.... Μετά από τέτοιες προσβολές δεν θα παραμείνω στην αίθουσα. Θα αποχωρήσω... Μην χτυπάτε το κουδούνι. Δεν είστε γυμνασιάρχης...

Αναστάσιος Νεράτζης: Είστε άτακτη μαθήτρια...

Δημήτρης Κυριαζίδης (βουλευτής ΝΔ): Είμαστε και νέοι άνθρωποι. Να την αφήσουμε να ολοκληρώσει...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα υπονοούμενα περί σεξισμού δεν μπορούμε να τα δεχόμαστε. Λείπει η κυρία Κατερίνα Παπακώστα (σ.σ. πρόεδρος Επιτροπής).
Βασιλική Κατριβάνου (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Αισθάνθηκα ντροπή με τα σεξιστικά υπονοούμενα. Τελειώνετε, ολοκληρώνετε... Είναι το ύφος σας κύριε Κυριαζίδη.... Είναι πολύ βασικός όρος ο σεβασμός εδώ μέσα. Ο καθένας έχει την ευθύνη του. Σε άντρα συνάδελφο, αντίστοιχοι όροι δεν θα μπαίνανε. Ούτε τελειώστε ούτε ολοκληρώστε με γελάκι. Είναι αδιανόητο το τι βλέπουμε. Άκουσα διάφορα υποτιμητικά σχόλια, δεν μας αρμόζουν και θα ήθελα να είμαστε σε εγρήγορση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top