Άνοιγμα από Καμμένο: Θα μπορούσα να συνεννοηθώ με τον Τσίπρα!

Βολές εναντίον Σαμαρά: Μετέτρεψε τη ΝΔ σε Πολιτική Άνοιξη με πολλή ΕΠΕΝ

Άνοιγμα από Καμμένο: Θα μπορούσα να συνεννοηθώ με τον Τσίπρα!
Άνοιγμα στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο συνεργασίας.

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή, πριν από τις εκλογές ή αμέσως μετά τις εκλογές συμφωνούσαμε στο θέμα της διαγραφής του χρέους και της αναγνώρισής του ως επονείδιστου και επαχθούς. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διαφορετικές φωνές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχει μια αλλαγή της στάσης. Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας είναι καλών προθέσεων και θα μπορούσα να συνεννοηθώ μαζί του. Για να είμαι ξεκάθαρος: δεν θα μπορούσα να συνεννοηθώ με συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις, όπως για παράδειγμα στα εθνικά θέματα» τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή «ναζιστικό μόρφωμα που δημιουργήθηκε με την εύνοια του συστήματος» και κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι με τη «νομιμοποίηση παλαιών στελεχών που βρίσκονταν κοντά στη Χρυσή Αυγή (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) οδήγησε ουσιαστικά στην απενοχοποίηση αυτού του χώρου». Στη συνέχεια, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «μετέτρεψε τη ΝΔ σε Πολιτική Άνοιξη με λίγο ΕΠΕΝ ή μάλλον με πολλή ΕΠΕΝ».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτιμά ότι οι πολίτες θα ακυρώσουν την κυβερνητική πολιτική και «θα τιμωρήσουν τους συγκυβερνήτες», ενώ τονίζει ότι για να βγούμε από τα Μνημόνια «πρέπει να υπάρχει μια εθνική πολιτική». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top