«Στημένα και κατασκευασμένα τα ψέματα για Παπανδρέου και ΜΚΟ»

Σφοδρή επίθεση σε ΜΜΕ από τον στενό του συνεργάτη, Γιώργο Ελενόπουλο

Δριμύτατη επίθεση εναντίον των ΜΜΕ εξαπολύει ο Γιώργος Ελενόπουλος.

Ο στενός συνεργάτης σε θέματα Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο σε γραπτό σχόλιό του για «στημένα» και «κατασκευασμένα» θέματα όσον αφορά την υπόθεση των ΜΚΟ και τις αναφορές στον πρώην πρωθυπουργό.

Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι πολλοί που κάνουν επίθεση εναντίον του κ. Παπανδρέου γνωρίζουν τι συμβαίνει και έχουν πολλάκις διαψευστεί αλλά στόχος τους «είναι να μείνει η μουτζούρα».

Μιλώντας για «παρασιτικά κέντρα και κατεστημένα», ο κ. Ελενόπουλος τονίζει ότι το πρόβλημα τους δεν είναι η υπόθεση των ΜΚΟ αλλά «το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί ότι οι επιλογές τους δεν αφορούν τη χώρα και το δημόσιο συμφέρον».

Συνεχίζοντας την επίθεση, αναφέρεται σε «πολιτική και ειδ��σεογραφία του μηδενισμού» και μιλά για «φασίζουσα ισοπέδωση προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πολιτικών στόχων, που υπονομεύει και κάθε έννοια δικαίου, όπως και δημοκρατικού πολιτισμού στη χώρα μας».

«Η μεγάλη μάχη που έχουμε μπροστά μας, είναι η μάχη για την ελευθερία και τη δημοκρατία, κατά του φασισμού όλων των μορφών και σχηματισμών, που εμπεριέχει και την άκρατη και άκριτη καταγγελία χωρίς βάθος, χωρίς άλλη άποψη, με επιλεκτικά ή και κατασκευασμένα στοιχεία» προσθέτει ο ίδιος, τονίζοντας ότι «επιχειρείται να πληγεί αυτός που πρώτος προσπάθησε να βάλει μια τάξη στις σχέσεις κράτους- ΜΚΟ, από την -πριν το 2004- περίοδο, αυτός που η κυβέρνησή του έφερε το θέμα στη Βουλή για έλεγχο και αυτός που επί των ημερών της κυβέρνησ��ς του οδήγησε την υπόθεση σε διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top