Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατακεραυνώνει τον Κασιδιάρη για τις ύβρεις κατά δικαστών

"Παντελώς ανεξάρτητη η ελληνική Δικαιοσύνη"

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατακεραυνώνει τον Κασιδιάρη για τις ύβρεις κατά δικαστών

​Την δική του απάντηση στον Ηλία Κασιδιάρη έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ.Αθανασίου μετά τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής πως «αλήτες λυμαίνονται το δικαστικό σώμα» για την απόφαση των ανακριτριών να ζητήσουν την άρση ασυλίας της ΚΟ της Χ.Α.

«Τέτοιες δηλώσεις δεν αγγίζουν τη Δικαιοσύνη, αλλά χαρακτηρίζουν αυτούς οι οποίοι τις εκφέρουν», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και τόνισε: «Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιες δηλώσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δηλώσεις οι οποίες απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα, αλλά και το νομικό και πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας».

Η ελληνική Δικαιοσύνη, συνέχισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, «είναι παντελώς ανεξάρτητη» και «δεν επηρεάζεται από κανέναν». Οι δε ανακριτικές κ��ι εισαγγελικές αρχές, σημείωσε ο κ. Αθανασίου, «που έχουν επιφορτιστεί με τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων που έχουν διαπράξει τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενεργούν τα καθήκοντά τους με αμεροληψία και ψυχραιμία».

Ολοκληρώνοντας την απάντησή του ο κ. Αθανασίου, είπε με νόημα: «Ο ελληνικός λαός είναι αρκετά γνώστης όλων των καταστάσεων και θα τους κρίνει όλους. Όλοι κρινόμαστε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top