Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Mε απύθμενο θράσος συκοφαντεί αισχρά την Ελλάδα

Νέα επίθεση με αφορμή την οικονομία

Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Mε απύθμενο θράσος συκοφαντεί αισχρά την Ελλάδα

​Νέα επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις θέσεις του για την οικονομία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Την ώρα που οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και η Ελλάδα για πρώτη φορά από το 1948 παρουσιάζει δίδυμο πλεόνασμα και ήδη βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης, ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με τον κ.Κεδίκογλου «με απύθμενο θράσος συκοφαντεί αισχρά την πατρίδα του, δηλώνοντας ότι θα ακυρώσει όλες τις συμφωνίες της χώρας, ακόμα και αν αυτές αφορούν τη μείωση του ελληνικού χρέους».

Επίσης ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι την ίδια στιγμή, ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός χαρακτηρίζει το πλεόνασμα «έγκλημα�� για την ελληνική οικονομία, ενώ ο «μετριοπαθής» Γιάννης Δραγασάκης «δηλώνει ότι προετοιμάζουν έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη».

«Θεωρούσαμε ότι η ανοησία του ΣΥΡΙΖΑ έχει όριο. Όταν όμως το ξεπερνά, γίνεται επικίνδυνη για τη σταθερότητα της χώρας και υπονομευτική για τις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top