Τσίκνα μύρισε και στη Βουλή: Κοψίδια και λουκάνικα στο μενού, μόνο η Γωγώ Τσαμπά έλειπε!

Χωρίς κλαρίνα αλλά με πολύ φαγητό κύλησε η Τσικνοπέμπτη!

Τσίκνα μύρισε και στη Βουλή: Κοψίδια και λουκάνικα στο μενού, μόνο η Γωγώ Τσαμπά έλειπε!

Πιστοί στα έθιμα της πατρίδας οι βουλευτές, ακολούθησαν κατά γράμμα όλα όσα επιτάσσει η Κρεατινή βδομάδα των Αποκριών!

imagesP0T0IKJQ.jpgimages9A3KI2KX.jpg

Έτσι σήμερα εκτός από κοστούμια, γόβες, γραβάτες και καπουτσίνο το κοινοβούλιο ήταν φουλ στο κοψίδι!!! Οι πιατέλες με τις πανσέτες και τα σουβλάκια έφευγαν σφαίρα από το εστιατόριο για τα γραφεία της βουλής!

tsampa-kagelia.jpg

Από νωρίς το μεσημέρι, χωρίς την Γωγώ Τσαμπά και τα κλαρίνα, οι βουλευτές τίμησαν την Τσικνοπέμπτη μεγαλοπρεπώς, πριν ξεκινήσουν την νηστεία από το…. κρέας!!!

tsipas7large.jpgSOYVLAKI.jpgΕκτός από ελάχιστους που προσέχουν πολύ την διατροφή τους ανεξαρτήτως γιορτών και διακοπών, οι περισσότεροι έπεσαν με τα μούτρα στα χοιρινά μπριζολάκια και τα λουκάνικα!!!!

Όλοι ήταν σε “Τσικνό mood” , αν και σε κάποιους Χρυσαυγίτες οι πολιτικές εξελίξεις με τα αιτήματα για άρσεις ασυλίας έκοψαν την όρεξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι, φοβούμενοι μην ξεμείνουν από κοψίδια, έκαναν καλύτερο προγραμματισμό δίνοντας prive παραγγελίες !!!!

loukaniko.jpgSouvlaki-plate.jpg

Πάντως δεν έλει��αν και τα παράπονα, αφού κάποιοι βουλευτές εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την ποικιλία και την ποσότητα των κρεάτων! «Κάθε πέρυσι και καλύτερα» έλεγαν στα πηγαδάκια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top