Βενιζέλος: Η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την κρίση

«Η Ευρώπη χρειάζεται μια νέα αντίληψη»

Για στροφή προς την οριστική έξοδο από την κρίση έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο συνέδριο του Economist στη Θεσσαλονίκη.

«Στο εξάμηνο που διανύουμε η Ελλάδα πρέπει να κάνει πραγματι��ά τη στροφή προς την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι αυτή θα είναι έμπρακτη αποστομωτική απάντηση στα νέα ρεύματα ευρωσκεπτικισμού που αναπτύσσονται.

Ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι στο εξάμηνο που διανύουμε θα κριθούν και η αξιοπιστία και το μέλλον της Ευρωζώνης, ενώ υπογράμμισε ότι η Ευρώπη «χρειάζεται μια νέα αντίληψη και μια νέα αφήγηση που δεν θα είναι ταυτισμένη με τις πολιτικές λιτότητας, την ανεργία και την κρίση».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι υπάρχει έλλειμμα αντανακλαστικών στην ΕΕ που πρέπει να καλυφθεί και εξέφρασε την πεποίθηση ότι και αυτή η Προεδρία της Ε.Ε. θα είναι επιτυχημένη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top