Κουνήθηκε η Κεφαλονιά απ'τις φωνές τους:Καυγάς Κεγκέρογλου με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρoυ

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια live!

​«Ταρακουνήθηκε» η πληγείσα Κεφαλονιά για ακόμη μια φορά! Τον «σεισμό» αυτή την φορά δεν τον προκάλεσαν τα ρίχτερ αλλά οι φωνές του υφυπουργού Εργασίας Β.Κεγκέρογλου και του προέδρου του εργατικού κέντρου του νησιού κ.Γαβρίλη.

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ.Κεγκέρογλου χαρακτήρισε «ψεύτη και συκοφάντη» τον κ.Γαβρίλη κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Δ. Πατσούρη.

«Θέλω να καταγγείλω σαν εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης τη στάση του Υπουργείου Εργασίας όταν αρνήθηκε επίμονα να συνεννοηθεί με εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ και με θράσος άφησε μήνυμα στη γραμματέα ότι όλα τα μέτρα στην Κεφαλονιά η κυβέρνηση τα προωθεί και επιλύονται» είπε ο κ.Γαβρίλης προκαλώντας ακόμη περισσότερο τον υφυπουργό.

Ο κ. Κεγκέρογλου αμφισβήτησε αυτά που είπε ο κ. Γαβρίλης, καταγγέλλοντάς τον ως «ψεύτη και συκοφάντη», ενώ σηκώθηκε από τη θέση του και τον πλησίασε φωνάζοντας.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, ενώ τελικά η ένταση εκτονώθηκε όταν κ. Γαβρίλης τόνισε πως εννοούσε τη γραμματέα του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση και όχι αυτή του κ. Κεγκέρογλου.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τον inkefalonia

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top