Καμίνης: Παρέλαβα την Αθήνα στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική Κατοχή!

«Συμπτώματα βαθιάς κρίσης των κομμάτων τα χρίσματα με αρχηγικές αποφάσεις»

Καμίνης: Παρέλαβα την Αθήνα στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική Κατοχή!
Φουλ επίθεση επιλέγει να παίξει ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος άφησε αιχμές για τη θητεία του αντιπάλου του για το δήμο της Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη.

«Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια» υποστήριξε ο κ. Καμίνης μιλώντας στον Σκάι, προσθέτοντας παράλληλα ότι δεν φοβάται, αλλά και δεν υποτιμά από τους αντιπάλους του.

Μιλώντας, εξάλλου, στον Βήμα FM, ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε ως «συμπτώματα βαθιάς κρίσης των κομμάτων τα χρίσματα με αρχηγικές αποφάσεις», ενώ ζήτησε προεκλογική αντιπαράθεση επικεντρωμένη στα θέματα της πόλης και όχι στο δίλημμα Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο.

Παράλληλα, ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη, λέγοντας ότι το «νέο» δεν είναι βιολογικό θέμα: «Η νεότητα είναι κατά πόσο κάποιος είναι πραγματικά ανοιχτός στις νέες ιδέες του καιρού του. Και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τη βιολογική νεότητα. Η νεότητα είναι κατά πόσο κάποιος έχει σθένος στη ψυχή του και σφρίγος». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top