Πετούν το γάντι στον Βενιζέλο οι «58»: Όχι στο «παλαιό» ΠΑΣΟΚ

«Χωρίς τις απαραίτητες συνθήκες δεν έχει νόημα η παρουσία μας στη συνδιάσκεψη»

Πετούν το γάντι στον Βενιζέλο οι «58»: Όχι στο «παλαιό» ΠΑΣΟΚ
Το γάντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο πετούν οι «58», οι οποίοι ζητούν να κλείσει η πόρτα στο «παλαιό» ΠΑΣΟΚ και να διαμορφωθεί ένα ευρω-ψηφοδέλτιο «αξιοκρατικό, ανανεωτικό που θα προκύψει από συναινετική διαδικασία και θα έχει την έγκριση όλων των μερών».

Αναφέροντας ότι οι διαδικασίες διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές θα πρέπει να ανταποκρίνονται στο πολιτικό σχέδιο της ανασυγκρότησης του ευρύτερου χώρου, οι «58» ξεκαθαρίζουν ότι οι επιλογές για το ευρωψηδέλτιο που δεν θα συνάδουν με τα συμφωνηθέντα χαρακτηριστικά δεν θα τύχουν της έγκρισής τους.

Μάλιστα, σε αντίθετη περίπτωση αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συμμετέχουν στην κοινή Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί περίπου στα μέσα Μαρτίου με την παρουσία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

«Η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού με την ανάδειξη στελεχών από τις νεώτερες γενιές είναι καθολικό αίτημα της κοινωνίας και το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ο κατεξοχήν δέκτης της κριτικής και του αιτήματος. Ως 58 δεν διεκδικούμε τίποτε, αλλά μας ενδιαφέρουν τα κριτήρια και οι διαδικασίες διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου ώστε να ανταποκρίνεται στο πολιτικό σχέδιο της ανασυγκρότησης του ευρύτερου χώρου» αναφέρουν οι «58» σε χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά από συνεδρίαση σε γνωστό ξενοδοχείο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top