Κακλαμάνης: Απευθύνομαι στη λαϊκή βάση της ΝΔ – Τι εύχεται στον Σπηλιωτόπουλο;

Αιχμές για την Συγγρού και… μηνύματα σε όσους σκέφτονται να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή

Κακλαμάνης: Απευθύνομαι στη λαϊκή βάση της ΝΔ – Τι εύχεται στον Σπηλιωτόπουλο;

​Μετά τον γαλάζιο «εμφύλιο» με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους υποψηφίους Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα, νέα «μάχη» ξεκινά για την Συγγρού αυτήν την φορά στην Δημαρχία Αθηνών μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τις ευλογίες της ΝΔ.

Ο πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος είχε δηλώσει από καιρό την πρόθεση του να διεκδικήσει ξανά την Δημαρχία, εξέφραζε το τελευταίο διάστημα παράπονα πως κάποιοι από την Συγγρού δεν το θέλουν και τελικά αποφάσισε να κατέβει ως ανεξάρτητος. Ο πρώην δήμαρχος είχε συναντηθεί μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες με τον Αντώνη Σαμαρά και σε τοποθετήσεις του είχε επιμείνει στην πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος, το οποίο και έπραξε.

Το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ.Κακλαμάνης ξεκαθάρισε πως θα απευθυνθεί στην λαϊκή βάση της ΝΔ, τονίζοντας ότι μέσα σε αυτή τη Βουλή δεν νιώθει πολύ βολικά.

Ο πρώην Δήμαρχος δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιό του δεν θα είναι μονοχρωματικό, υπογραμμίζοντας ότι το 85% των νυν δημοτικών συμβούλων τον ακολο��θεί και σε αυτή την υποψηφιότητά του. Ο κ.Κακλαμάνης αποκάλυψε μάλιστα πως μέσα στα ονόματα που θα τον ακολουθήσουν είναι και ένας πολύ γνωστός εν ενεργεία δημοσιογράφος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ .

Αναφερόμενος σε αυτούς που επιλέγουν τους επίσημους υποψηφίους της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε: «Αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος», ενώ μιλώντας ειδικά για τον κ.Σπηλιωτόπουλο είπε «του εύχομαι καλή δύναμη, δεν μπορώ να του ευχηθώ καλή τύχη γιατί θα ήταν ψεύτική ευχή».

Ο τέως δήμαρχος είπε πως γνωρίζει ότι έχει αλλάξει ο πολιτικός χάρτης, αλλά επισήμανε ότι κατεβαίνει, για να δώσει μάχη.

«Πέραν του συνόλου των συμπολιτών μου που έχω υποχρέωση να το κάνω, απευθύνομαι, κυρίως, σε αυτούς τους δεξιούς που οργισμένοι, θυμωμένοι - δικαίως ή αδίκως - λένε θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή και θα τους πω έχετε εναλλακτική λύση», είπε χαρακτηριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ πρωινό ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top