Συνάντηση Στουρνάρα – αγροτών την Πέμπτη

Χαρακόπουλος: «οι αγρότες έχουν τα δίκια τους»

Πρώτη ανάρτηση: 12/02/2014, 00:18

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει η συνάντηση αντιπροσωπείας αγροτών, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Στο μεταξύ, ότι «οι αγρότες έχουν τα δίκια τους» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Οι αγρότες θα συναντήσουν τον Γιάννη Στουρνάρα στις 12:45 και σκοπεύουν να θέσουν το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, από το θέμα της φορολογίας και το κόστος παραγωγής μέχρι την ρύθμιση των χρεών.

«Οι αγρότες έχουν τα δίκια τους όσον αφορά στο ζήτημα του κόστους παραγωγής, του κόστους ενέργειας, το πετρέλαιο, το αγροτικό ρεύμα», δήλωσε το βράδυ της Τρίτης από τη Βουλή, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Σχολιάζοντας το θέμα της φορολόγησής τους, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σημείωσε πως ενώ οι βελτιώσεις που έγιναν κινούνται προς τη θετική κατεύθυνση, ωστόσο βρίθουν ανακριβειών και ασαφειών και η μία αναιρεί την άλλη, με αποτέλεσμα αυτή η μεταχείριση των αγροτών να δημιουργεί περισσότερη αναστάτωση και θυμό, όχι μόνο σε αγρότες, αλλά και σε λογιστές, εφοριακούς και ένα σωρό άλλοι επαγγελματίες, οι οποίοι δεν ξέρουν τι θα εφαρμοστεί τελικά και πώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top