Ραγκούσης: θα κινηθεί μαύρο πολιτικό χρήμα με την επιλογή της σταυροδοσίας

«Αδικήθηκε από ένα οργανωμένο παρακράτος ο Γ.Παπανδρέου» υποστήριξε

Ραγκούσης: θα κινηθεί μαύρο πολιτικό χρήμα με την επιλογή της σταυροδοσίας

Αντίθετος με την επιλογή της σταυροδοσίας στις ευρωεκλογές είναι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, ο οποίος υποστηρίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα κινηθεί μαύρο πολιτικό χρήμα.

Κληθείς συγκεκριμένα να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, δήλωσε: «Πάνε πολλά χρόνια, μην πω δεκαετίες, την Ελλάδα πίσω όλες αυτές οι αποφάσεις. Είναι πολύ κακό αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν να φτιάχνεται ξαφνικά όλη η Ελλάδα μια εκλογική περιφέρεια, στην οποία θα πέσουν στην μάχη του σταυρού μερικές δεκάδες υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Ο κ. Ραγκούσης, ανέφερε ότι είναι εντός πολιτικής και αφού προέτρεψε τον κ. Βενιζέλο να βάλει σταυρό και στον εαυτό του, ερωτηθείς για το κατά πόσο θεωρεί ότι αδικήθηκε η διακυβέρνηση Παπανδρέου, υποστήριξε: «Απόλυτα. Αυτό το θεωρώ αποτέλεσμα της δράσης ενός οργανωμένου παρακράτους… , σε μία λογική εκμετάλλευσης του πραγματικού προβλήματος των Ελλήνων πολιτών. Την Ελλάδα το 2009 μας την παρέδωσαν ως ασθενή σε κώμα. Η χώρα χρεοκόπησε και πάνω σε αυτή την χρεοκοπημένη Ελλάδα βγήκαν μερικοί παλικαράδες και απογειωθήκανε πολιτικά, γιατί βεβαίως είπαν ένα σωρό ψέματα στον ελληνικό λαό».

Ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε: «Το γεγονός ότι τα greek statistics έχουν γίνει παγκόσμιο συνώνυμο των πειραγμένων στατιστικών και αυτά ήταν τα greek statistics της διακυβέρνησης Καραμανλή και να μιλάμε τώρα για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, τότε με συγχωρείτε πολύ αλλά αυτά μπορεί να τα συζητάει εύκολα άνετα όποιος νομίζει, αλλά προφανώς θα του είναι και πολύ εύκολο κάποια στιγμή ότι μάλλον μας ψεκάζουν. Αυτά είναι παραμύθια της Xαλιμάς. Η χώρα χρεοκόπησε».

Για το «παλαιοκομματικό σύστημα», ο κ. Ραγκούσης είπε: «Θα κάθομαι να απολογούμαι εγώ τώρα, την ίδια στιγμή που ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ηγέτης του ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες, είναι πίσω από τη φυλακή και δεν ξέρουν ακόμα, μετράνε τις μίζες που είχε μαζέψει και η παρέα του. Και είμαστε εμείς απολογούμενοι που αναλάβαμε να καθαρίσουμε όλη αυτή τη βρωμιά της μεταπολίτευσης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top