ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER:Ο Παναγιωτόπουλος έστειλε μια εικονίτσα της Παναγίας να φυλάει τον Κλούνει

Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER:Ο Παναγιωτόπουλος έστειλε μια εικονίτσα της Παναγίας να φυλάει τον Κλούνει

«Πολιτισμικό ΣΟΚ» έχει πάθει το "πουλί", με τα σχόλια χιλιάδων χρηστών με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Τζορτζ Κλούνεϊ μια μέρα μετά την ευγενική, αμήχανη απάντησή του σε ερώτηση Ελληνίδας δημοσιογράφου αν πρέπει να επιστραφούν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Η είδηση της επιστολής έδωσε τροφή για σχόλια στους χρήστες του διαδικτύου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικά το twitter να παίρνουν φωτιά:

-Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Τζορτζ Κλούνεϊ για τη δήλωσή του:"Ζμπ@ύτσ@μου σε ποιο μουσείο θα ΄ναι τα μάρμαρα".

-Να μετονομάσουμε την Καρόλου ντηλ σε Γεώργιου Κλούνεϊ

-Δεν μου βγάζετε από το μυαλό πως μαζί με την επιστολή, ο Παναγιωτόπουλος έστειλε και μια εικονίτσα της Παναγίας να φυλάει τον Τζορτζ μας.

-Με κατέστρεψε ο Παναγιωτόπουλος . Αν συναντήσω τον Κλούνεϊ και του πω ότι είμαι Ελληνίδα δεν υπάρχει περίπτωση να με φλερτάρει...

-Πήρε θάρρος ο Παναγιωτόπουλος κι έστειλε νέα επιστολή στον Κλούνεϊ αν έχει πάρει τίποτα το αυτί του για Ομπάμα - Μπιγιόνσε

-Μαζί με την επιστολ�� στον Γιώργο τον Κλούνεϊ εστάλη και μία pizza fan και δυο αποδείξεις από διόδια-κουπόνια pizz@ f@n.

-Ο Τζορτζ Κλουνεϊ έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από τον Π. Παναγιωτόπουλο και απάντησε με αποστολή ευχαριστήριας καφετιέρας Nespress@

-Πάντως ο Έλληνας πρέπει να αισθάνεται πολύ περήφανος. Το σπίτι του πλέον είναι περιζητητο.Το θέλουν τράπεζες, εφορίες, ΔΕΗ ούτε του Κλουνεϊ έτσι

ΠΑΣΟΚ κατά Παναγιωτόπουλου: Αντί να μας συναντήσει, στέλνει επιστολές στον Κλούνεϊ

Η επιστολή του υπουργού δεν προκάλεσε μόνο στο διαδίκτυο αντιδράσεις αλλά και στην Χαριλάου Τρικούπη, η οποία βρήκε την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στον κ.Παναγιωτόπουλο, κατηγορώντας τον πως δεν έχει δεχθεί μέλη του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συζητήσουν σοβαρά ζήτηματα, γιατί είναι απασχολημένος με το να αποστέλλει ευχαριστήριες επιστολές, σε αγαπημένους χολιγουντιανούς σταρ.

Η ανακοίνωση του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

"Εδώ και αρκετούς μήνες ο Τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ έχει επανειλημμένα επιχειρήσει να συναντήσει τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου, για σημαντικότατα ζητήματα που αφορούν τον χώρο της ελληνικής λογοτεχνίας όπως η μοίρα του ΕΚΕΒΙ (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ) και η διατήρηση της ενιαίας τιμής βιβλίου χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μετά λύπης βλέπουμε πως ο κύριος Παναγιωτόπουλος είναι απασχολημένος με το να αποστέλλει ευχαριστήριες επιστολές σε αγαπημένους χολιγουντιανούς σταρ για δήθεν δηλώσεις τους υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top