‘Ενταση με εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα

Κατά τη σύσκεψη υπό τον Κώστα Σκανδαλίδη

‘Ενταση με εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα

‘Ενταση με εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες επικράτησε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, κατά την επίσκεψη εκεί του στελέχους του κόμματος και πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μετά τις 7.30 σήμερα το απόγευμα η προγραμματισμένη για τις 6 πανθεσσαλική σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών, με τη συμμετοχή του Κώστα Σκανδαλίδη.

Προηγουμένως, στα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα εισέβαλαν εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του κ. Σκανδαλίδη προσωπικά, ο οποίος δεν τους ικανοποίησε με τις τοποθετήσεις του με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν φωνές και συνθήματα περί «ψευτών» και «κλεφτών».

Στα γραφεία έφτασε και αστυνομική δύναμη, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν, παραμένοντας στον πεζόδρομο της Λαπηθών και συνεχίζοντας από εκεί τη διαμαρτυρία τους.

ΦΩΤΟ onlarissa

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top