Με τις παντούφλες θα πηγαίνεις για Shopping: Έρχονται Malls στις γειτονιές!!

Σε ποιες πόλεις ξεκινά το πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Ανάπτυξης

Με τις παντούφλες θα πηγαίνεις για Shopping: Έρχονται Malls στις γειτονιές!!

​Αέρας ανανέωσης θα φυσήξει σε αρκετές γειτονιές, καθώς πολλοί έμποροι με την οικονομική στήριξη του υπουργείου Ανάπτυξης ετοιμάζουν τα δικά τους malls, με πε��οδρομήσεις, ειδικές σημάνσεις και οριοθετήσεις, χώρους στάθμευσης, χώρους φύλαξης και ψυχαγωγίας παιδιών, φυτεύσεις δέντρων και άλλων φυτών προσπαθώντας να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και να τονώσουν τα ταμεία τους!

Οι μικροί έμποροι χάρη στην γενική γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία στο τέλος του μήνα θα προκηρύξει κοινοτικό πρόγραμμα ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, θα μπορέσουν να κατασκευάσουν «ανοικτά εμπορικά κέντρα - open malls», τα οποία εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς συνθήκες της κρίσης, στηρίζοντας παράλληλα και τους καταναλωτές με οργανωμένες ενέργειες μάρκετινγκ, όπως η ενιαία κάρτα αγορών με μπόνους και εκπτώσεις.

Η δράση, όπως γράφει το Έθνος, είναι πιλοτική και αφορά τους εμπορικούς συλλόγους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά, της Πάτρας και της Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top