Μιχελάκης: Έκκληση στους κατοίκους του Ληξουρίου να μεταβούν στο πλοίο

"Καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες"

Μιχελάκης: Έκκληση στους κατοίκους του Ληξουρίου να μεταβούν στο πλοίο

Πρώτη ανάρτηση: 08/02/2014 00:30

Έκκληση στους κατοίκους του Ληξουρίου «να μεταβούν στο πλοίο που καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες και έχει ακόμη χωρητικότητα τουλάχιστον 900 ατόμων», απηύθυνε μέσα από τον Αlpha 989 ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο Γιάννης Μιχελάκης τόνισε ότι «η αστυνομία έχει στείλει επιπλέον άντρες και οχήματα και περιπολούν συνεχώς, δεν υπάρχει κρούσμα παραβατικότητας». Ανέφερε επίσης ότι «οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα να μπουν στα σπίτια τους μπορούν να νοικιάσουν με ένα επιδοτούμενο ενοίκιο μέχρι 500 ευρώ».

Επεσήμανε πάντως πως «το νησί άντεξε και δεν θρηνήσαμε κανένα θύμα, είναι πρότυπο ο τρόπος με τον οποίο χτίζουν τα σπίτια τους στην Κεφαλονιά».

Για τις επερχόμενες εκλογές ο Υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως «η ψήφος θα πρέπει να αφορά στο νόημα της αναμέτρησης. Θα τα θυσιάσουμε όλα στην κομματική αντιπαράθεση; Δεν το έχουμε πληρώσει αρκετά;» και πρόσθεσε πως «ο κόσμος θα πρέπει να ψηφίζει αυτούς τους οποίους θεωρεί άξιους να λύσουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Κάποτε θα πρέπει να βγάλουμε τα κόμματα έξω από τη διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Εκτίμησε, τέλος, ότι " ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές γιατί όταν ανέλαβαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ τη διακυβέρνηση της χώρας είχαμε απτά αποτελέσματα. Εδώ που πάμε να προχωρήσουμε λίγο, θα αφήσουμε την προσπάθεια στη μέση;"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top