Πολιτικός “σεισμός” στην Θεσσαλονίκη μετά το mail Τζιτζικώστα – Αιχμηρή παρέμβαση Ψωμιάδη

Ο μάγος, η παράταξη και η … πατρίδα!

Πολιτικός “σεισμός” στην Θεσσαλονίκη μετά το mail Τζιτζικώστα – Αιχμηρή παρέμβαση Ψωμιάδη

​Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη Ψωμιάδη μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα μέσω προσωπικού email και χωρίς την έγκριση της Νέας Δημοκρατίας.

«Μάγος δεν ήμουν, αλλά πριν ένα χρόνο είχα προβλέψει τα σημερινά γεγονότα και είχα χτυπήσει έγκαιρα το καμπανάκι. Δυστυχώς τότε με αγνόησαν», σημειώνει ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και συνεχίζει: «Σήμερα ως Αρχηγός της Παράταξης Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, της Παράταξης του 52,5% στις εκλογές του 2010, καλώ όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να επιδείξουν σύνεση, ψυχραιμία και ομοψυχία, να συνεχίσουν ενωμένοι το έργο που ξεκινήσαμε μαζί, απερίσπαστοι απ’ όσα ακούγονται και γράφονται ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών».

«Πάνω απ’ όλα η Πατρίδα μας, η κεντρική Μακεδονία, πάνω απ’ όλα το συμφέρον των πολιτών. Όλα τα άλλα εξυπηρετούν σκοπιμότητες» καταλήγει ο κ.Ψωμιάδης ο οποίος εξέπεσε του αξιώματος, λόγω της τελεσίδικης καταδίκης του για τη μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top