Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη - Τι υποστηρίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης;

"Ακροδεξιοί,φιλοχρυσαυγίτες,ρατσιστές στην υπηρεσία του Τσίπρα"

Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρυπίδη - Τι υποστηρίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης;

​«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την επιλογή της Κουμουνδούρου να υποστηρίξει τον Θεόδωρο Καρυπίδη ως υποψήφιο για τη θέση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

«Η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, είναι το πρώτο δείγμα της δήθεν «αντιμνημονιακής» συμμ��χίας ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας» αναφέρει η ανακοίνωσή της Χαριλάου Τρικούπη.

«Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ.

«Ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι. Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής.Ο λόγος τώρα στο λαό» καταλήγει η ανακοίνωση .

Καρυπίδης: Απαράδεκτη η συσχέτιση μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα

Από την πλευρά του ο κ.Καρυπίδης, απαντώντας σε όσα του καταλογίζουν, είπε πως «η συσχέτισή μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη. Η στάση ζωής μου, η ιστορία και το ήθος μου είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top