Μπακογιάννης: Δε θα μας λύσουν τα προβλήματα ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Τσίπρας!

«Να χωρίσουν τα “τσανάκια” τους Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση»

«Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να χωρίσουν τα “τσανάκια” τους» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος αύριο ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου, μιλώντας στο lamiareport, σημείωσε ότι τα κόμματα δεν χωρούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «τα προβλήματα μας στην Περιφέρεια δεν θα μας τα λύσει ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Τσίπρας».

Ο κ. Μπακογιάννης, ο πατέρας του οποίου δολοφονήθηκε από τη 17Ν, αναφέρθηκε και στον Χριστόδουλο Ξηρό και την απόδρασή του: «Αισθάνθηκα ανείπωτο θυμό και απογοητεύτηκα. Ο άνθρωπος είναι κατά συρροή δολοφόνος και η θέση του είναι στη φυλακή. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξαναπάρει τη θέση του εκεί που πρέπει. Αρκετά με την τρομοκρατία».

Τέλος, ο δήμαρχος Καρπενησίου, απαντώντας σε ερώτηση για το αν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή, δήλωσε ότι τον γοητεύει η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου έχει επαφή καθημερινά με τον κόσμο και πως στόχος του είναι να δουλέψει και να προσφέρει.