Συνάν��ηση με τον Στουρνάρα ζητά κατεπειγόντως η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ!

Βάλλουν πάλι οι «πράσινοι» βουλευτές κατά των φορολογικών ρυθμίσεων

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, παρουσία του γγ Δημοσίων Εσόδων, Χ. Θεοχάρη, ζητά επειγόντως η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα των φορολογικών ρυθμίσεων.

Σε ανακοίνωση της Κ.Ο. αναφέρεται ότι προκαλείται αγανάκτηση στους πολίτες, δημιουργούνται αδικίες και εγείρονται νέα εμπόδια και προβλήματα για τους μη ισχυρούς στην αγορά λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων για:

-το εισοδηματικό όριο που έχει τεθεί για τη φορολόγηση των αγροτών

-τα βαριά πρόστιμα για την καθυστέρηση στην υποβολή δήλωσης του ΦΠΑ,

-την υποχρέωση υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων κάθε μήνα από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αγρότες

-τον τρόπο της φορολόγησης των υπεραξιών για τη μεταβίβαση ακινήτων

-τους περιορισμούς στον εκτελωνισμό των αναπηρικών αυτοκινήτων, με δεδομένες τις καθυστερήσεις στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ)

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι κάθε νέα ρύθμιση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην οικονομία και κυρίως στην κοινωνία και να παράγει θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να δημιο��ργεί περαιτέρω δυσκολίες και αδιέξοδα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους αγρότες, στα ελληνικά νοικοκυριά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top