Η ώρα του Άκη: Καταθέτει σήμερα στους Ελβετούς εισαγγελείς

Θα καταθέσει και η Βίκυ Σταμάτη

Η ώρα του Άκη: Καταθέτει σήμερα στους Ελβετούς εισαγγελείς

Κατάθεση από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη Βίκυ Σταμάτη θα πάρουν σήμερα οι Ελβ��τοί εισαγγελείς, οι οποίο χθες ανέκριναν τον Νίκο Ζήγρα.

Η έρευνα του κλιμακίου των Ελβετών επικεντρώνεται σε διακίνηση μαύρου χρήματος μέσω ελβετικών λογαριασμών και ειδικότερα στη διακίνηση ποσού περίπου 30 εκ. ελβετικών φραγκών μέσω δύο λογαριασμών με εμφανιζόμενο δικαιούχο τον Νίκο Ζήγρα.

Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, από την πλευρά του, ζήτησε να επιστραφούν -με σκοπό την απόδοσή τους στο Δημόσιο- 2,2 εκ. ευρώ που ο ίδιος διατηρεί σε ελβετικές τράπεζες, υποστηρίζοντας ότι οι λόγαριασμοί ανοίχτηκαν εν αγνοία του!

Όπως προέκυψε, από την πολύωρη συνεργασία που είχαν σήμερα οι Έλληνες ανακριτές κ. Μαλλής και Σταυρόπουλος με τον Ελβετό εισαγγελέα Ουρς Κοέλι, η διαχειρίστρια των λογαριασμών ήταν η Βίκυ Σταμάτη ��ς… σύζυγος του Νίκου Ζήγρα!

Όσον αφορά το αίτημα για την επιστροφή των χρημάτων, οι Ελβετοί εισαγγελείς δεν θέλησαν να πάρουν θέση εξηγώντας πως για κάτι τέτοιο θα πρέπει να υποβληθεί σχετικό αίτημα από τον Έλληνα υπουργό Δικαιοσύνης προς τον Ελβετό ομόλογό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top