Ψήφος εμπιστοσύνης από Deutsche Telekom: Επενδύει 1,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα!

Σαμαράς: Ψηλά στην ατζέντα μας η επένδυση στις νέες τεχνολογίες

Ψήφος εμπιστοσύνης από Deutsche Telekom: Επενδύει 1,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα!
Επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ σε 4 χρόνια υποσχέθηκε στον πρωθυπουργό ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Telekom Τιμότεους Χέτγκες, στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη στρατηγική που εφαρμόζει ο Όμιλος Deutsche Telekom για την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών σε διεθνές επίπεδο, καθώς και για τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ στην Ελλάδα με την υλοποίηση επενδύσεων 1,2 δισ. ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Παράλληλα, συζητήθηκε εκτενώς και ο επιτυχής μετασχηματισμός του ΟΤΕ από πρώην κρατικό μονοπώλιο σε μια ανταγωνιστική εταιρεία υψηλών επιδόσεων, καθώς και οι 1.000 νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησε ο ΟΤΕ μέσα σε 12 μήνες, σε συνέχεια των επιτυχημένων προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που πραγματοποίησε.
Στη συνάντηση έδωσαν το παρών και το μέλος του δ.σ. της Deutsche Telekom Κλαούντια Νεμάτ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.
Σαμαράς: Ψηλά στην ατζέντα μας η επένδυση στις νέες τεχνολογίες
«Σε μία περίοδο που δίνεται μεγάλη έμφαση στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η έμπρακτη εμπιστοσύνη που καταδεικνύει στην ελληνική οικονομία ένας μεγάλος, διεθνής Όμιλος, όπως η Deutsche Telekom» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντηση.
«Επενδύσεις σαν αυτές της Deutsche Telekom και του ΟΤΕ στην Ελλάδα πάνε τη χώρα μπροστά, δημιουργώντας τις υποδομές για τη νέα ψηφιακή εποχή. Η επένδυση στις νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία είναι ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης, ως κινητήρια δύναμη για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και για την προσέλκυση πρωτογενών και δευτερογενών επενδύσεων» κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Ο Χέτγκες, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε «την αταλάντευτη εμπιστοσύνη της Deutsche Telekom στις προοπτικές του Ομίλου ΟΤΕ και της χώρας» και -αφού συνεχάρη τους Έλληνες συναδέλφους του για την εξαιρετική δουλειά- υπογράμμισε ότι «ο ΟΤΕ αποτελεί για εμάς μια επένδυση στρατηγικής σημασίας, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top