Χαλασμένο τηλέφωνο με Κάρ��ς, τον αδειάζει ο Νγκοκ: Μας έδωσε προτάσεις ο Τσίπρας!

«Δεν αναιρώ τίποτα αλλά δεν αξιολογώ το έργο του κ. Τσίπρα» λέει ο Κάρας

Το παιχνίδι «χαλασμένο τηλέφωνο» έχει αρχίσει να θυμίζει το θέμα με τις δηλώσεις του Ότμαρ Κάρας για τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο επικεφαλής των ελεγκτών του Ευρωκοινοβουλίου για την τρόικα δήλωσε χθες στην Αίθουσα της Γερουσίας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση τους στο Ευρωκοινοβούλιο «μας έλεγε μόνο ότι στηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χωρίς να μας δίνει προτάσεις», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σήμερα, λοιπόν, ο έτερος ευρωβουλευτής της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την τρόικα Λιέμ Νγκοκ «άδειασε» τον Ότμαρ Κάρας παρουσιάζοντας ένα έντυπο με προτάσεις που τους είχε δώσει ο κ. Τσίπρας.
«Δεν είναι αληθές να πούμε ότι ο κ. Τσίπρας ήρθε χωρίς προτάσεις, Ήρθε με το έντυπο που ονομάζεται “Το Ελληνικό Πρόγραμμα Διάσωσης”. Και είναι στα πλαίσια της αναφοράς μας να ακούσουμε τι έχει να πει κάποιος για τις ενέργειες της τρόικας. Είναι, λοιπόν, πολύτιμο έντυπο με προτάσεις και θα μπορέσουμ�� να το αξιοποιήσουμε για να γράψουμε το πρώτο προσχέδιο» τόνισε ο Γάλλος ευρωβουλευτής και συνεισηγητής της έκθεσης για την τρόικα.
Από την πλευρά του, ο Ότμαρ Κάρας δήλωσε ότι δεν αναιρεί όσα είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι δεν θέλει και ούτε πρόκειται να αξιολογήσει το έργο του κ. Τσίπρα, ρίχνοντας τους τόνους: «Δεν είμαι εδώ για να αξιολογήσω το έργο του κ. Τσίπρα. Απάντησα σε μια ερώτηση “γιατί αργήσατε και μιλάτε μόνο με την κυβέρνηση και τη βουλή” και είπα: “Συζητήσαμε επίσης και με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης για περισσότερο από μια ώρα. Και υποστηρίζει τη δουλειά μας με την ίδια ισχύ όπως ο πρωθυπουργός και όλα τα άλλα κόμματα”. Εγώ αξιολογώ τη δουλειά της τρόικας».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top