«Το κλίμα μυρίζει εθνικές εκλογές»!

Δείτε το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του STAR

«Το κλίμα μυρίζει εθνικές εκλογές»!
«Το όλο κλίμα μυρίζει εκλογές και δεν εννοώ τις προγραμματισμένες εκλογές για τους δήμους και τις περιφέρειες ή την ευρωπαϊκή κάλπη. Μυρίζει εθνικές εκλογές» τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα.
«Η αίσθηση που έχω επιτείνεται από το γεγονός ότι βλέπω τον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, να ψάχνει αφορμές σχεδόν καθημερινά για να κριτικάρει τη ΝΔ και να βγάλει ανακοινώσεις. Το έκανε για την αφίσα, ενώ ακόμη και για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ανεργία έσπευσε να δηλώσει το ΠΑΣΟΚ ότι στην ουσία είναι εφαρμογή των προτάσεων που το ίδιο είχε κάνει» υπογράμμιζε ο εκδότης της Real News.

Όσον αφορά τις προτάσεις του πρωθυπουργού για την ανεργία, ο κ. Χατζηνικολάου επεσήμανε ότι «είναι καλό που ανοίγει ο διάλογος για την ανεργία».
«Η κυβέρνηση αρχίζει να παίρνει πρωτοβουλίες. Θα δούμε αν θα αποδώσουν και σε ποιο βαθμό. Άλλωστε τα προγράμματα κρίνονται από την επιτυχία τους. Όμως, το γεγονός ότι ενισχύονται οι επιχειρήσεις για να προσλάβουν ανέργους είναι θετικό. Θα κρίνει η ζωή και η αγορά το αν το σχέδιο αυτό είναι εφαρμόσιμο και μπορεί να πετύχει» κατέληξε στο σχόλιο του ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top