Λογομάχησε άγρια ο Άδωνις με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών

Γεωργιάδης: Κάνετε πιτσικουλιές με τον ΣΥΡΙΖΑ-Βαρνάβας:Είστε ανάγωγος

Λογομάχησε άγρια ο Άδωνις με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών

Άναψαν τα αίματα μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδ. Γεωργιάδη και του προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Δ. Βαρνάβα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Το εργασιακό καθεστώς των γιατρών του ΕΟΠΥΥ όπου σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο θα είναι πλήρους απασχόλησης στάθηκε η αφορμή για την διαμάχη Άδωνι-Βαρνάβα, καθώς η ΟΕΝΓΕ ζητά να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως η ΟΕΝΓ��, όταν ο πρώην υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος ενέταξε στο ΕΣΥ τους γιατρούς του ΙΚΑ, ζητούσε να είναι πλήρους απασχόλησης, ενώ τώρα ζητά να είναι πλήρους και αποκλειστικής.

«Εκτός από ανάγωγος είστε και ημιμαθής και δεν ξέρετε τη διαφορά νοσοκομείου και κέντρου υγείας», του επεσήμανε ο κ. Βαρνάβας.

«Τα λέτε αυτά γιατί κάνετε πολιτικές πιτσικουλιές με τον ΣΥΡΙΖΑ», ανταπάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης.

«Έχετε δύο ονόματα, Σπυρίδων και Άδωνις. Τώρα θα έχετε και τρίτο: Ηρόστρατος», φώναξε ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ αναφερόμενος στο έργο του υπουργού στην Υγεία.

Για την ιστορία ο Ηρόστρατος ήταν αρχαίος Έλληνας, παροιμιώδης εμπρηστής από την Έφεσο. Όπως είχε δηλώσει, προκειμένου να μείνει το όνομά του στην Ιστορία, έφθασε στο σημείο να πυρπολήσει, το 356 π.Χ., το περίφημο Αρτεμίσιο, δηλαδή τον Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο. Οι Εφέσιοι τον συνέλαβαν, τον θανάτωσαν και απαγόρευσαν τη μνεία του, η οποία όμως διατηρήθηκε στηλιτεύοντας πάντα την ανόσια πράξη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top