Δονήθηκε και η βουλή από την δήλωση Γλέζου: «ΝΑΙ» σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ υπό όρους

Διαβάστε αναλυτικά

Δονήθηκε και η βουλή από την δήλωση Γλέζου: «ΝΑΙ» σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ υπό όρους

​Ακόμη μια δήλωση που αναμένεται να ταράξει τα νερά της Κουμουνδούρου έκανε ο Μανώλης Γλέζος καθώς μίλησε για υπό όρους συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

Τι και αν στον ΣΥΡΙΖΑ αποκλείουν κατηγορηματικά ένα ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας ως «ανέκδοτο» τέτοια σενάρια, ο κύριος Γλέζος φαίνεται πως έχει εντελώς διαφορετική άποψη

«Όσο για την πρόταση που μας ήρθε, δείχνει ότι η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει την δύναμή της γι αυτό και ζητά συγκυβέρνηση. Δηλαδή να συγκυβερνήσει το ναδίρ με το ζενίθ» και πρόσθεσε: «Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από τον λαό για να σώσει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό, δεν πιστεύω ��υνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση».

Παράλληλα, ο βουλευτής επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τον εκλογικό νόμο που δίνει μπόνους 50 εδρών στο πρώτο κόμμα».

Ο κ. Γλέζος, στην παρέμβαση του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την αποκρατικοποίηση της «ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι έχει χάσει τη δεδηλωμένη «καθώς» όπως είπε «στηρίζεται σε 50 βουλευτές που «έκλεψε» από τα υπόλοιπα κόμματα μέσω του "καλπονοθευτικού" νόμου», όπως είπε.

Ο κ. Γλέζος, πάντως, σε νεότερες δηλώσεις του για το θέμα χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις κάνοντας λόγο για «βόμβα παραπληροφόρησης» και υποστήριξε ότι παρερμηνεύτηκε το πνεύμα των λεγομένων του.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top