Το μεσημέρι δικάζονται η σύζυγος και ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου

Συνελήφθησαν για φορολογικές παραβάσεις-Για μεθόδευση έκανε λόγο ο βουλευτής

Το μεσημέρι δικάζονται η σύζυγος και ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου

Στο Αυτόφωρο Μονεμελές Πλημμελειοδικείο θα δικαστούν σήμερα η σύζυγος και ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, συνελήφθησαν για φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» στο Νέο Ψυχικό.

Ο εισαγγελέας, άσκησε ποινική δίωξη εναντίον τους, για ανακριβή έκδοση παραστατικών στοιχείων, ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν τόσο η διαχειρίστρια, όσο και ο λογιστής του οίκου ευγηρίας, που επίσης θα δικαστούν σήμερα στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος πάντως, σε επικοινωνία του με το Star, τόνισε πως θα αποκαλύψει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη «μεθόδευση» όπως την χαρακτήρισε, λέγοντας ότι η φορολογική παράβαση είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα της τάξεως των 10-20.000 ευρώ, και πως δεν είχε ειδοποιηθεί κανείς σχετικά με το θέμα.

«Οι αρχές μπέρδεψαν το μηνιάτικο που προπλήρωνε ο νοσηλευόμενος με τις αποδείξεις για τα φάρμακα», δήλωσε ο βουλευτής, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι ο αδερφός του είναι διευθύνων σύμβουλος του ο��κου ευγηρίας και πως η συζυγός του διετέλεσε πρόεδρος για ένα μικρό χρονικό διάστημα το 2000.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top