Βενιζέλος μετά τη συνάντηση με Σαμαρά: όλα είναι υπό έλεγχο

Στουρνάρας: θα στείλουμε νέες εναλλακτικές προτάσεις στην τρόικα

Αισιόδοξος εμφανίσθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, για την πορεία της οικονομίας και των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. «Όλα είναι υπό έλεγχο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος για τις συνομιλίες με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, «όταν καταλήξουμε στο μέγεθος του πλεονάσματος τότε μπορεί να συζητηθεί και το θέμα του χρέους».

Προηγουμένως, ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, ο οποίος ενημέρωσε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για την πορεία των οικονομικών μεγεθών αλλά και για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσε��ς με την τρόικα, ανέφερε για το τελευταίο ζήτημα:

«Ενημέρωσα για το που βρισκόμαστε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, συζητήσαμε εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες θα αποστείλουμε αύριο, όσες υπολείπεται να αποσταλούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top