Θέμα παραίτησης Βαρβιτσιώτη θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Θέμα παραίτησης Βαρβιτσιώτη θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

​Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτη θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τραγωδία στο Φαρμακονήσι που στοίχησε την ζωή σε 12 πρόσφυγες από την Συρία .

Πιο συγκεκριμένα, με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε "προκλητικές και κυνικές" τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Βαρβιτσιώτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Το Κόκκινο», κατηγορώντας τον πως δίνει πολιτική και ηθική κάλυψη στα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στον τραγικό πνιγμό των μεταναστών στο Φαρμακονήσι.

«Πως μπορεί ένας τέτοιος υπουργός να παραμένει στη θέση του; Μήπως η παραμονή του δίνει το σήμα στις λιμενικές αρχές να δράσουν με παρόμοιο τρόπο σε ανάλογες περιπτώσεις; Πέρασε έστω και προς στιγμήν από το μυαλό του υπουργού η παραίτηση;» αναρωτιέται ο κ.Σκουρλέτης και τονίζει «Το βέβαιο είναι πως ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι πλέον έκπτωτος στη συνείδηση της κοινωνίας»

«Είναι χρέος ηθικό και πολιτικό γα τη χώρα μας το χθεσινό τραγικό γεγονός να σταθεί αφορμή για μια νέα μεταναστευτική πολιτική που θα διεκδικηθεί και στο ευρωπαϊκό πλαίσιο» καταλήγει ο υπουργός.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top